top of page

SCROLL

Down Arrow
DSC_0190.jpg

PRATEN OVER DROMEN EN ANGSTEN

In de workshops staat verbinding tussen mensen centraal. Waar je ook vandaan komt, wat je hebt meegemaakt, we willen laten zien dat we veel gemeen hebben. Gezamenlijk gaan we het gesprek aan over onze dromen en angsten. Het kan spannend zijn om hierover te praten, daarom hechten wij waarde aan een veilige sfeer waarin herkenning en erkenning de sleutel zijn. Er bestaat zelfs de mogelijkheid dat je iemand kan helpen bij zijn of haar droom of angst. In de ALLéén workshop maak je op een diepere laag kennis met elkaar.

VOOR WIE?

De workshops zijn gericht op jongeren tussen 16 en 30 jaar. Het kan zijn voor een schoolklas, binnen jongerenwerk, op de werkvloer met collega’s en voor andere groepen. Als je wilt werken aan begrip, veiligheid en vertrouwen binnen jouw groep jongeren, dan is de workshop geschikt!

IETS VOOR JOU (EN JE ORGANISATIE)?

Wil jij de workshop binnen jouw organisatie meemaken? We hebben vaste templates die we jou kunnen sturen, maar daarnaast gaan we ook graag met jou in gesprek. Zo kunnen we een workshop op maat maken.

bottom of page